First Class Housing
Amsterdamseweg 177 hs
1182GV Amstelveen

Tel: +31 20 811 08 11
Mail: info@firstclasshousing.nl

Verhuren aan expats

U kunt uw woning of appartement bij ons verhuren aan expats! Buitenlandse werknemers met een goede baan, die door grote internationale bedrijven in Nederland worden gevestigd voor minimaal 1 tot 5 jaar. Hardwerkende, nette zakenmensen die op zoek zijn naar een huurwoning in Amstelveen, Amsterdam en omgeving voor een bepaalde tijd.

Wij kunnen uw woning verhuren aan een expat indien u dat wilt. Door de jaren heen hebben wij een enorme database en netwerk opgebouwd met grote internationale bedrijven in de regio. Deze multinationals willen graag hun buitenlandse werknemers dichtbij het kantoor (Amsterdam / Amstelveen) vestigen.

Uw woning of appartement verhuren aan expats heeft vele voordelen:


  • Een expat is vaak hoog opgeleid en heeft een goede baan; financiele zekerheid (betalen van de huur) is dus vaak geborgen.
  • Een expat is te gast in Nederland; de expat gedraagt zich dan ook als een gast en gaat netjes om met zijn huurwoning en is een vriendelijke buur.
  • Een expat wil graag wonen in de regio waar hij werkt, vaak is dit Amstelveen, Amsterdam of Buitenveldert.
  • Een expat blijft altijd maar tijdelijk in Nederland. De expat contracten varieren dan ook van 1 tot 5 jaar. U weet dus zeker dat de huur van tijdelijke aard is. Dat geeft u de mogelijkheid na de verhuurperiode de woning weer zelf in gebruik te nemen, te verkopen of nogmaals te verhuren.

Uw woning verhuren aan expats in Amstelveen?


Het aantal expats in Nederland neemt jaarlijks toe. Nederland is een gunstig land voor expats vanwege de fiscale voordelen voor buitenlandse werknemers. Zo hoeft een expat bijvoorbeeld geen belasting te betalen over zijn netto vermogen. Daarnaast stimuleert het bedrijfsleven de inzet van expats. Een expat ontvangt vaak vergoedingen van zijn werkgever voor studie, training, opleiding en huisvesting.

Het algemene profiel van de expat verandert. Was de expat vroeger vaak een mannelijk persoon, tegenwoordig bestaat een kwart van alle expats in Nederland uit vrouwen.

Amstelveen is expat stad nummer 1 in Nederland waar ruim 7,5% van alle inwoners inmiddels een expat is. De gemeente stimuleert het expat klimaat en verhuur aan expats vanwege de aantrekkelijke economische voordelen die buitenlandse werknemers met zich meebrengen. Zo heeft de gemeente Amstelveen een internationale school neergezet en zelfs een Japanse kleuterschool. De grootste groep expats op zoek naar een huurwoning wordt gevormd door de Indiase gemeenschap, gevolgd door de Japanse gemeenschap.

Wilt u uw woning of appartement verhuren aan expats?
Wilt u meer informatie of geheel vrijblijvend een gesprek met ons aanvragen?
Vult u dan ons contactformulier in of bel ons op 020-8110811

Verhuurmakelaar in Amstelveen en Amsterdam e.o.