First Class Housing
Amsterdamseweg 177 hs
1182GV Amstelveen

Tel: +31 20 811 08 11
Mail: info@firstclasshousing.nl

Onze werkwijze

Wilt u uw woning verhuren? First Class Housing doet dit voor u! En op geheel No cure No pay basis: u betaalt pas wanneer wij een geschikte huurder voor uw woning of appartement hebben gevonden!


  • Wij bieden een zeer snelle en persoonlijke service. Om te beginnen spreken we met u af in de betreffende woning zodat we, geheel vrijblijvend, direct deskundig advies kunnen geven over de eventuele verhuur van uw woning of appartement. Wij bespreken met u alle mogelijkheden voor een optimale verhuur.
  • Wij geven u een advies over de te vragen huurprijs. Wij zijn bekend met de regionale huizen- en huurmarkt. Er worden vooraf goede financiële afspraken met u gemaakt. U kunt rekenen op onze ervaring en reputatie als betrouwbare intermediair.
  • Wanneer u na dit gesprek besluit uw woning door ons te laten verhuren dan wordt uw woning direct toegevoegd aan de enorme database van First Class Housing. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een zeer uitgebreide database van bedrijven en personen die voor kortere of langere tijd een (bij voorkeur gemeubileerde) woonruimte zoeken in de regio Amsterdam-Amstelveen-Buitenveldert-Abcoude-Aalsmeer.
  • Wij zorgen voor een optimale marketing binnen ons eigen uitgebreide netwerk maar ook online via onze eigen website en via andere relevante websites zoals Pararius en Funda. Ook via onze social media kanalen zoals Facebook, Google+ en Twitter brengen wij de te verhuren woning onder de aandacht bij potentiele huurders.
  • Alle bezichtigingen met potentiele huurders worden door ons geregeld en persoonlijk begeleid door een medewerker van First Class Housing.
  • Zodra er een geschikte huurder gevonden is zullen we, in samenspraak met u, de onderhandelingen voeren.
  • Wij screenen de huurder zeer uitvoerig ten aanzien van kredietwaardigheid, authenticiteit van aangeleverde gegevens inclusief (internationaal) legitimatiebewijs.
  • Wij stellen vervolgens de officiele huurovereenkomst op en regelen een inspectierapport van de woning bij de in- en uitcheck.

Kortom: wij nemen al het werk voor u uit handen! U kunt rekenen op onze ervaring en betrouwbaarheid daar wij al 12 jaar een betrouwbare intermediair zijn. Honderden verhuurders gingen u voor!

Wilt u meer informatie of geheel vrijblijvend een gesprek met ons aanvragen?
Vult u dan ons contactformulier in of bel ons op 020-8110811.

Verhuurmakelaar in Amstelveen en Amsterdam e.o.