First Class Housing
Amsterdamseweg 177 hs
1182GV Amstelveen

Tel: +31 20 811 08 11
Mail: info@firstclasshousing.nl

SEA lead page en form

First Class Housing beschikt over een uitgebreide database van bedrijven en personen die voor korte of langere tijd een gemeubileerde en/of woonruimte zoeken in de regio Amsterdam/Amstelveen.

Er worden vooraf goede financiële afspraken met u gemaakt. U kunt rekenen op onze ervaring en reputatie als betrouwbare intermediair.

Uw huis of appartement verhuren?
Beschikt u over een eigen woning en wenst u deze voor korte of langere tijd te verhuren? Wij zorgen voor de verhuur van uw appartement of huis. Onze internationale klantenkring bestaat uit gerenommeerde organisaties.

In de afgelopen 10 jaar hebben we een betrouwbare reputatie opgebouwd en beschikken wij over een uitgebreid netwerk. Bovendien bieden wij onze diensten aan op basis : “No cure No pay”. U betaalt dan ook uitsluitend indien wij voor u een huurder vinden.

Wilt u uw woning verhuren? First Class Housing doet dit voor u!
Wat kan First Class Housing voor u betekenen:

  • Wij bieden een snelle en persoonlijke service. Om te beginnen spreken we met u af in de betreffende woning zodat we, geheel vrijblijvend, direct deskundig advies kunnen geven over de eventuele verhuur van uw woning.
  • Als u na dit gesprek besluit uw woning door ons te laten verhuren dan wordt uw woning direct toegevoegd aan de database van First Class Housing
  • Wij zorgen voor een optimale marketing binnen ons eigen netwerk en online via onze website en andere relevante websites zoals: www.pararius.nl
  • Alle bezichtigingen worden geregeld en persoonlijk begeleid door een medewerker van First Class Housing.
  • Zodra er een geschikte huurder gevonden is zullen we, in samenspraak met u, de onderhandelingen voeren.
  • Wij stellen vervolgens de huurovereenkomst samen en regelen een inspectierapport van de woning bij de in- en uitcheck.

Wilt u meer informatie of geheel vrijblijvend een gesprek met ons aanvragen?
Vult u dan ons contactformulier in of bel ons op 020-8110811.

Verhuurmakelaar in Amstelveen en Amsterdam e.o.