First Class Housing
Amsterdamseweg 177 hs
1182GV Amstelveen

Tel: +31 20 811 08 11
Mail: info@firstclasshousing.nl

Over First Class Housing verhuurmakelaar in Amstelveen

Verhuurmakelaar Amstelveen - Amsterdam

First Class Housing onderscheidt zich door de specifieke kennis van de lokale woonmarkt in Amstelveen, Amsterdam, Buitenveldert, Abcoude en Aalsmeer. Door te werken met grote betrokkenheid en toewijding is ons team in staat om van elke klant een tevreden (ver)huurder te maken. Ons kantoor is van 08:30 tot 17:30 geopend op maandag t/m vrijdag. Op afspraak kunnen wij u ook in de avonduren of in het weekend van dienst zijn. U kunt ons te allen tijde bereiken op 020-8110811

Over Jaimy Lobatto

Jaimy werkt sinds 2004 in de makelaardij. Daarvoor heeft ze vele reizen gemaakt en zeer diverse banen gehad. Van intercedente tot boetiekeigenaar, nergens draaide ze haar hand voor om. Maar als verhuurmakelaar heeft zij haar draai helemaal gevonden. Deze veelzijdige en afwisselende baan past perfect bij haar.

Na jaren in dienst geweest te zijn van een makelaarskantoor in Amsterdam heeft ze, samen met zakenpartner Chagall, sinds 2011 een eigen kantoor. Jaimy is van mening dat ze het succes van First Class Housing te danken hebben aan hun persoonlijke touche, korte lijnen, daadkracht, passie en goede service. Jaimy vindt het vooral heel belangrijk dat alle partijen even blij en tevreden zijn. Zet zich volop in voor zowel de huurder als de verhuurder.

Jaimy woont in Amstelveen en is daar in 2013 moeder geworden van een prachtige dochter. Ze heeft als moeder en eigenaresse van First Class Housing de perfecte balans in haar leven gevonden.

Verhuurmakelaar in Amstelveen en Amsterdam e.o.