First Class Housing
Amsterdamseweg 177 hs
1182GV Amstelveen

Tel: +31 20 811 08 11
Mail: info@firstclasshousing.nl

Verhuurmakelaar in Amstelveen en Amsterdam e.o.

Professionele verhuurmakelaar in Amstelveen en Amsterdam

First Class Housing verhuurmakelaardij is een professionele en betrouwbare verhuurmakelaar van deze tijd. Wij zijn al 12 jaar gespecialiseerd in het verhuren en huren van woningen in Amstelveen en in de regio Amsterdam. Door de jaren heen hebben wij al honderden verhuurders geholpen hun eigen woning te verhuren. Het verhuren van de eigen woning in Amsterdam en Amstelveen e.o. wordt een fluitje van een cent met onze persoonlijke en bewezen aanpak. Het verhuren gebeurt voornamelijk aan expats in de regio die op zoek zijn naar te huren woonruimte in Amstelveen en Amsterdam. Wij hebben inmiddels honderden huurders geholpen aan een goede huurwoning of appartement in Amstelveen en Amsterdam e.o. Het tijdelijk verhuren aan expats staat garant voor een goede verhuurprijs van uw eigen woning of appartement aan betrouwbare expats. Wij helpen u hierbij. Neem contact met ons op indien u uw eigen woning snel en betrouwbaar wilt verhuren.

Verhuren via het No cure No pay principe

Onze persoonlijke en professionele aanpak voor het verhuren van uw eigen woning gebeurt op basis van het heldere No Cure No Pay principe. U betaalt pas bij succes! Lukt het ons niet om uw woning te verhuren? Dan betaalt u ook niets voor onze verhuur diensten! Door deze aanpak hebben vele verhuurders hun eigen woning of appartement in Amstelveen of Amsterdam via ons aangeboden en daadwerkelijk weten te verhuren aan expats in de regio. Wij zijn daarom niet voor niets de toonaangevende verhuurmakelaar in Amstelveen en Amsterdam e.o. Lees hier meer over onze werkwijze.

Verhuurmakelaar met 12 jaar ervaring

Door onze 12 jaren ervaring als betrouwbare verhuurmakelaar in Amsterdam en Amstelveen e.o. hebben wij een groot verhuur netwerk van huurders en verhuurders weten op te bouwen. Grote internationale bedrijven met hun buitenlandse werknemers, gevestigd in Amstelveen en Amsterdam behoren tot onze klanten. Uw woning of appartement verhuren wij tegenwoordig in gemiddeld 3 weken tijd! En door onze persoonlijke aanpak voor de verhuur van uw eigen woning of appartement, tot het vinden van een geschikte en betrouwbare expat huurder, nemen wij als verhuurmakelaar veel zorg en stress voor u als huiseigenaar uit handen. Het verhuren van een eigen woning wordt eenvoudig om te doen met onze hulp.

Gemeubileerd of gestoffeerd verhuren

De kwaliteit van de te huren en verhuren woningen en appartementen staat bij onze verhuurmakelaardij voorop. Wij verhuren enkel en alleen eerlijke en goed onderhouden woningen en appartementen, veelal gemeubileerd, zodat de huurder direct kan intrekken in de voor hem nieuwe huurwoning. Een gemeubileerde woning voor de verhuur brengt vaak meer op aan verhuurprijs en wordt daarnaast ook sneller verhuurd dan een ongemeubileerde of enkel gestoffeerde woning voor verhuur. Wij geven altijd vooraf passend advies aan de verhuurder over de mogelijkheden van verhuur en de te vragen huurprijs voor de gestoffeerde of gemeubileerde woning. Lees hier meer over onze werkwijze.

Verhuren aan expats in Amstelveen of Amsterdam

Wilt u uw huis, woning of appartement verhuren aan een expat in Amstelveen of Amsterdam e.o.? Dan bent u bij First Class Housing verhuurmakelaar aan het juiste adres! Een snelle en professionele aanpak op heldere No Cure No Pay basis zal zorgen dat u uw woning binnen no time verhuurd heeft aan een betrouwbare expat! Verhuren aan expats biedt vele voordelen. Lees hier meer over het verhuren aan expats in Amstelveen of Amsterdam.

Onze klanten beoordelen ons met een 9,6

Gebaseerd op 21 klantbeoordelingen.

Verhuurmakelaar in Amstelveen en Amsterdam e.o.