First Class Housing
Amsterdamseweg 177 hs
1182GV Amstelveen

Tel: +31 20 811 08 11
Mail: info@firstclasshousing.nl

Huurwoningen in Amstelveen en Buitenveldert

Bent u op zoek naar een huurwoning in Amstelveen of Buitenveldert? Wij verhuren wekelijks meerdere huurwoningen in de regio Amstelveen en Buitenveldert aan vele huurders!

U kunt via ons een (tijdelijke) huurwoning huren. De looptijd van de te huren woning of het appartement bedraagt vaak minimaal 12 maanden en maximaal 5 jaar. Dit om de verhuurders meer zekerheid te geven. Veel verhuurders verhuren het liefst hun woning of appartement voor een langere periode zodat ze meer zekerheid hebben. Voor u als huurder van de woning of appartement geldt natuurlijk hetzelfde. Het is fijn om gedurende een langere periode in een woning of appartement te verblijven zodat het huis ook echt als 'thuis' voelt.

Gemeubileerde huurwoning in Amstelveen

Een huurwoning in Buitenveldert of Amstelveen is vaak een appartement of eengezinswoning. U kunt bij ons een gemeubileerde huurwoning vinden waarin u zo in kunt! Deze huurwoningen hebben vaak een iets hogere huurprijs omdat de kosten van (het gebruik van) de inboedel hierin meegenomen zijn. Een gemeubileerde huurwoning of appartement biedt als grootste voordeel voor u als huurder dat u vrijwel geen spullen of meubels meer hoeft aan te schaffen. U kunt uw koffer inpakken en vrijwel direct intrekken! Bij vrijwel al onze gemeubileerde huurwoningen en appartementen in Amstelveen en Buitenveldert zijn de nodige meubels aanwezig. Zoals eettafels, salontafels, stoelen, banken, kasten, bedden, spiegels, lampen, glazen, pannen en bestek. U huurt bij een gemeubileerde huurwoning de inboedel van de verhuurder. Alle meubels en spullen blijven dan ook eigendom van de verhuurder. Een gemeubileerd huis is compleet van A tot Z en direct te betrekken!

Gestoffeerde huurwoning in Amstelveen

Naast gemeubileerde huurwoningen kunt u bij ons ook terecht voor gestoffeerde appartementen en huurwoningen. Gestoffeerd betekent in dit geval dat de te huren woning of appartement leeg wordt opgeleverd, maar wel is voorzien van een degelijke vloer (laminaat, parket, vloerbedekking) en waarbij de muren en plafonds zijn afgewerkt (gestuct, geschilderd of behangen). Ook zijn alle vaste voorzieningen uiteraard aanwezig in deze huurwoningen zoals een keuken, bad of douche en toilet. Een gestoffeerde huurwoning biedt voordelen voor de huurder zoals een lagere huurprijs en de mogelijkheid om zelf de huurwoning of appartement naar eigen smaak in te richten met eigen spullen. De spullen zijn en blijven in dit geval eigendom van de huurder.

In de regio Amstelveen en Buitenveldert worden continu heel veel huizen, eengezinswoningen en appartementen te huur aangeboden. Het huurklimaat in Amstelveen en Buitenveldert is erg gunstig. Wij hebben middels onze jarenlange ervaring een uitstekend netwerk opgebouwd van betrouwbare verhuurders die regelmatig hun woningen en appartementen te huur aanbieden tegen een schappelijke huurprijs.

Bent u op zoek naar een (tijdelijke) huurwoning in Amstelveen, Buitenveldert, Abcoude of Aalsmeer?

Schrijf u dan gratis in bij First Class Housing om opgenomen te worden in onze database. Wij sturen u dan een mail met ons relevante woonaanbod van huurhuizen en appartementen die voldoen aan uw voorkeur.


Verhuurmakelaar in Amstelveen en Amsterdam e.o.