First Class Housing
Amsterdamseweg 177 hs
1182GV Amstelveen

Tel: +31 20 811 08 11
Mail: info@firstclasshousing.nl

Eigen woning verhuren in Amstelveen?

Wilt u uw eigen woning verhuren in Amstelveen? Of in Amsterdam, Buitenveldert, Abcoude of Aalsmeer? Dan bent u bij First Class Housing verhuurmakelaardij aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring nemen wij al uw zorgen omtrent het verhuren van uw eigen woning in Amstelveen uit handen. Via ons verhuurt u uw woning binnen no time tegen een goede huurprijs. En aan een betrouwbare huurder. Gegarandeerd!

Neem direct contact met ons op voor de verhuur van uw eigen woning of appartement in Amstelveen!

Het verhuren van eigen woningen wordt alsmaar populairder in Nederland. Veel mensen realiseren zich dat het verhuren van de eigen woning of appartement een interessante investering is voor straks (koophuis wordt afgelost middels opbrengst huur). Of juist een uitstekend redmiddel kan zijn om wel te kunnen verhuizen. Nu veel koophuizen onder water staan, blijkt het verhuren van het eigen koophuis in de vrije sector een super interessante optie voor veel mensen die wel willen verhuizen, maar hun huidige woning niet verkocht krijgen.

Woning of appartement verhuren in Amstelveen

Een eigen woning verhuren in Amstelveen is voor ons een dagelijkse taak. Wij doen niet anders, en dat al 12 jaar lang. Door onze ervaring kunnen wij u snel en vakkundig van dienst zijn om ervoor te zorgen dat uw eigen woning of appartement in Amstelveen binnen no time aan een betrouwbare huurder verhuurd is. Wij werken volgens het No cure No pay principe, wat simpelweg inhoudt dat u ons enkel betaalt wanneer wij met succes uw huis, woning of appartement hebben weten te verhuren. Wij maken vooraf heldere financiele afspraken met u.

Ons proces van verhuren werkt simpel en doeltreffend. Wij komen bij u langs, geven u advies over de mogelijkheden van verhuur, de duur van verhuur en de verhuurprijs. Wij laten u zien hoe wij uw woning waar en aan wie te huur gaan aanbieden. We bespreken samen met u uw voorkeuren voor verhuur en maken een woningpresentatie. Wij beschikken zelf over een breed netwerk van bedrijven en huurders in Amstelveen die allemaal op zoek zijn naar woningen en appartementen zoals dat van u. Wanneer we een geschikte huurder voor uw woning of appartement hebben gevonden, screenen wij deze en doen wij de bezichtigingen. Is alles in orde, dan maken wij de huurovereenkomst op voor u als verhuurder en voor uw huurder.

Wij verhuren uw eigen woning in Amstelveen voornamelijk aan expats. Amstelveen is bij uitstek een expat stad, staat internationaal ook bekend als ideale stad voor expats. Voor u als verhuurder biedt het verhuren aan expats vele voordelen. Hier leest u meer over het verhuren aan expats in Amstelveen.

Wilt u weten hoe makkelijk het verhuren van uw eigen woning in Amstelveen kan zijn? Of heeft u andere aanvullende vragen? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u graag!

Verhuurmakelaar in Amstelveen en Amsterdam e.o.