First Class Housing
Rental Agency
Amsterdamseweg 177hs
1182 GV Amstelveen
Tel: +31 20 811 08 11
Mail: info@firstclasshousing.nl

Call us: +31 20 811 08 11

More information?
Call: +31 20 811 08 11

New

Afroditekade
Amsterdam

2 bedrooms • 100 m²

€ 2,495 (excl.)

New

 • CityAmsterdam
 • Price€ 2,495 (excl.)
 • Availability15-02-2020
 • Living area100 m²
 • Bedrooms2
 • InteriorFurnished

modern apartment with canal view at the Afrodietenkade in Amsterdam ZUID, furnished
apartement, 2 bedrooms, parking available (not included in rental price) Near Vondelpark and World Trade Center, ( 15 minutes walking distance)

Beautiful and modern apartment located at Amsterdam Old South, in the attractive and comfortable area near the Olympic Stadion near shops.

This property is com appliances. The apartment has a charming oak floor, two bedrooms and one bathroom with bathtub and (seperate) shower. The spacious balcony is facing south. Shared garden in centre of the building.

In this building you have your own private parking spot, without additional costs. Ringway (A10) very accessible from this location as well as excellent public transport connections (Zuid WTC). The Vondelpark and Amsterdamse Bos are both closeby, and shops and restaurants are within walking distance

Features:

Het appartement ligt in het complex Zuidkwartier en maakt onderdeel uit van het gewilde Olympisch Kwartier in Amsterdam Oud Zuid, naast het Olympisch Stadion. Deze kleinschalige wijk is enkele jaren geleden zeer smaakvol gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. Uniek gelegen aan een kindvriendelijke en autovrije kade met vrij uitzicht over het water. Alle faciliteiten zijn gelegen binnen handbereik: op loopafstand zijn diverse supermarkten en speciaalzaken voor de dagelijkse boodschappen, er zijn gezellige eetcafés en restaurants aan onder meer de Stadionweg, de Amstelveenseweg, de Zeilstraat en de Marathonweg.

Ook voor sport- en natuurliefhebbers is het ideaal: het Amsterdamse Bos en het Nieuwe Meer ligt op een steenworp afstand waar het heerlijk hardlopen, tennissen, roeien en varen is en door een recent aangelegde fietsbrug makkelijk bereikbaar. Maar ook het Vondelpark en het centrum van Amsterdam is op enkele minuten afstand. Het Olympisch Kwartier is bovendien zeer goed bereikbaar, dicht bij afslag S108 van de Ring A10 en in de directe nabijheid van diverse tram-en busverbindingen op het Stadionplein en het Haarlemmermeerstation.

Company logo

More information?

Please leave your contact details:

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

 • Afroditekade
  Amsterdam

  2 bedrooms • 100 m²

  € 2,495 (excl.)

 • Laat je gegevens achter:

  The professional rental agency in Amstelveen and Amsterdam.