First Class Housing
Amsterdamseweg 177 hs
1182GV Amstelveen

Tel: +31 20 811 08 11
Mail: info@firstclasshousing.nl

Call us: +31 20 811 08 11

More information?
Call: +31 20 811 08 11

Leased

Thorbeckelaan
Amstelveen

3 bedrooms • 97 m²

€ 1,750 (excl.)

Leased

 • CityAmstelveen
 • Price€ 1,750 (excl.)
 • AvailabilityNow
 • Living area97 m²
 • Bedrooms3
 • InteriorUnfurnished

te huur: City center Amstelveen, gerenoveerd in 2020 Maisonette, appartement met 2 woonlagen, 3 slaapkamers, 97 m2. liever geen delers.Een verrassend ruim en sfeervol 4-kamer maisonnette appartement gelegen in de populaire buurt Elsrijk!

De locatie is ideaal en op steenworp afstand van het bruisende Stadshart Amstelveen en zijn alle denkbare woonvoorzieningen op loopafstand aanwezig, zoals bijvoorbeeld het openbaar vervoer (busstation met talloze busverbindingen) en lijn 25 /tram 5 ), scholen (o.a. Internationale School en Amity school) en buitenschoolse opvang, een modern en gevarieerd winkelcentrum met onder andere de Bijenkorf en AH, kunst en cultuur, diverse sportaccommodaties, horeca (diverse cafés en restaurants met gezellige terrassen), uitvalswegen (A2, A4, A9, Ring A10).

Het bijzondere aan deze locatie is dat uw heerlijk rustig kunt wonen in een groene omgeving terwijl de drukte van het Stadshart maar ook een stad als Amsterdam werkelijk om de hoek liggen.

Het appartement zelf ligt op de bovenste twee etages van een kleinschalig appartementen complex. Bent u opzoek naar een appartement waar u zo kunt intrekken, geen gedoe met verbouwingen ed. Dan is dit de woning die u zoekt. Het appartement is in de afgelopen jaren volledig verbouwd en gerenoveerd. Denk hierbij aan een nieuwe keuken, badkamer, toiletten, Electra, vloeren en mooi gestuukte wanden.

Het appartement telt 3 slaapkamers verdeeld over de twee etages. Op de eerste woonverdieping bevindt zich een ruime slaapkamer die thans als tv-kamer wordt gebruikt. Via de sfeervolle en-suite deuren betreedt u de woonkamer. Het geen wat u direct zult opvallen is de hoeveelheid daglicht die de woonkamer binnentreedt. De afgesloten keuken ligt aan de achterzijde van de woning en is voorzien van diverse inbouwapparatuur.
Vanuit de woonkamer en de slaapkamer heeft u toegang tot het balkon.

Op de tweede woonverdieping bevinden zich nog eens twee ruime slaapkamers waarvan er één toegang geeft tot een entresol die ingericht is als speelruimte. Naast de ouderslaapkamer, aan de achterzijde van de woning, bevindt zich een keurige badkamer voorzien van een wastafel met meubel, ligbad en douche. Een toilet is te vinden in een separate ruimte.
Tevens bevindt zich op deze verdieping nog een ruimte voor de wasmachine en CV ketel.

Tot slot bevindt zich buiten nog een bij dit appartement behorende ruime berging.

Bijzonderheden:
- Dubbele bovenwoning;
- 3 slaapkamers;
- Geheel gemoderniseerd (keuken, badkamer, toiletten, vloeren, elektra, etc;
- Parkeervergunning per direct beschikbaar via Gemeente Amstelveen ( niet bij huurprijs inbegrepen).

Bel ons voor een afspraak of sneller is om een email te sturen:
info@firstclasshousing.nl
020-8110811

Company logo

More information?

Please leave your contact details:

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

 • Thorbeckelaan
  Amstelveen

  3 bedrooms • 97 m²

  € 1,750 (excl.)

 • Laat je gegevens achter:

  The professional rental agency in Amstelveen and Amsterdam.