First Class Housing
Amsterdamseweg 177 hs
1182GV Amstelveen

Tel: +31 20 811 08 11
Mail: info@firstclasshousing.nl

Huurwoningen in Amsterdam

Bent u op zoek naar een huurwoning in Amsterdam? First Class Housing verhuurt al jarenlang goede huurwoningen en appartementen in Amsterdam en Abcoude! Schrijf u nu gratis in bij First Class Housing als huurder om opgenomen te worden in onze database van woningzoekenden. Wij zullen u dan een mail sturen met ons relevante woonaanbod van huurhuizen en appartementen in Amsterdam die voldoen aan uw voorkeur.

Huurwoningen in Amsterdam zijn vaak lastig te krijgen. Amsterdam en Abcoude zijn erg populaire plaatsen om te wonen. De vraag naar huurwoningen en appartementen in Amsterdam is dan ook groter dan het aanbod van huurwoningen. In 4 jaar tijd is het aantal vrije sector huurwoningen in Amsterdam gestegen met maar liefst 75%. Door onze jarenlange ervaring als verhuurmakelaar in Amsterdam e.o. hebben wij een breed netwerk opgebouwd van betrouwbare verhuurders in de vrije sector, die regelmatig hun huizen, woningen en appartementen te huur aanbieden in Amsterdam.

Appartement in Amsterdam huren

Bij ons huurt u een woning of appartement in Amsterdam volgens het No cure No pay principe: u schrijft zich gratis in als woningzoekende bij First Class Housing. Vervolgens gaan wij op zoek naar een huurwoning in Amsterdam die voldoet aan uw wensen. Wij doen ook de bezichtigingen van de huurwoning in Amsterdam samen met u. Pas nadat u de definitieve huurovereenkomst voor uw te huren appartement of woning heeft getekend, brengen wij kosten in rekening. Wij maken vooraf heldere financiele afspraken met u.

U kunt bij ons zowel gemeubileerde als gestoffeerde woningen in Amsterdam huren. Een gemeubileerde woning in Amsterdam biedt als voordeel dat u vrijwel direct kunt verhuizen zonder enige spullen of meubels aan te moeten schaffen. Een gestoffeerde woning in Amsterdam daarentegen, biedt weer als voordeel dat u zelf de huurwoning kunt inrichten naar eigen smaak. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, wij hebben zowel gestoffeerde als compleet gemeubileerde huurwoningen in Amsterdam in ons woningaanbod!

De minimale looptijd van de huur van onze woningen in Amsterdam bedraagt vaak minimaal 12 maanden. Voor appartementen geldt hetzelfde. De te huren woningen en appartementen die in ons bestand staan zijn geen sociale huurwoningen!

Wekelijks vinden meerdere huurders via ons een passende huurwoning in Amsterdam of Abcoude.

Bent u op zoek naar een (tijdelijke) huurwoning in Amsterdam? Schrijf u dan gratis in bij First Class Housing als huurder en reageer op huurhuizen en appartementen in Amsterdam die voldoen aan uw voorkeur.

Verhuurmakelaar in Amstelveen en Amsterdam e.o.